Back to the main site

Wargaming Launcher wont update

Hello,

O.K., I have a problem with the wargaming launcher it’s not downloading/applying patches to WOT.

All I’m getting from the terminal is:

info:  VK_EXT_vertex_attribute_divisor
info:    vertexAttributeInstanceRateDivisor     : 1
info:    vertexAttributeInstanceRateZeroDivisor : 1
info:  Queue families:
info:    Graphics : 0
info:    Transfer : 1
info:  DXVK: Read 0 valid state cache entries
info:  DXVK: Using 2 compiler threads
info:  DXGI: NvAPI workaround enabled, reporting AMD GPU
info:  DXGI: NvAPI workaround enabled, reporting AMD GPU
err:   Failed to create surface
[0205/180338.280:ERROR:angle_platform_impl.cc(47)] reset(615): Could not create additional swap chains or offscreen surfaces, HRESULT: 0x80070057
[0205/180338.281:ERROR:gl_surface_egl.cc(612)] EGL Driver message (Critical) eglCreateWindowSurface: Bad allocation.
[0205/180338.281:ERROR:gl_surface_egl.cc(1176)] eglCreateWindowSurface failed with error EGL_BAD_ALLOC
[0205/180338.281:ERROR:in_process_command_buffer.cc(593)] ContextResult::kSurfaceFailure: Failed to create surface.
[0205/180338.289:ERROR:command_buffer_proxy_impl.cc(124)] ContextResult::kTransientFailure: Failed to send GpuChannelMsg_CreateCommandBuffer.
[0205/180338.475:INFO:CONSOLE(1)] "[webChannel] connection established.", source: qrc:/ui/main.68866821d32f4420b146.js (1)

I’ll start changing the runner and other settings and see what I can get.

Let me know if you want more information.

Regards

Hello,

I guess never mind for support.

I converted over to wine 5.1 staging, and the update ran fine.

The issue has got to be a problem with lutris4.16 and the tkg runners.