Problem with Slay the Princess (Auto)GOG Script

Problem with Slay the Princess (Auto)GOG Script. The installer finishes with no problems, but the game always crash through Lutris. The game runs without issue if installed locally without Lutris then adding it afterwards.

Exact problem as reported here: Not working. o.O, page 2 - Forum - GOG.com

lutris-wrapper: Slay the Princess
Started initial process 334985 from gamemoderun ./start.sh
Start monitoring process.
gamemodeauto: 
gamemodeauto: 
gamemodeauto: 
gamemodeauto: 
Running Slay the Princess
gamemodeauto: 
gamemodeauto: 
[S_API] SteamAPI_Init(): SteamAPI_IsSteamRunning() did not locate a running instance of Steam.
[S_API] SteamAPI_Init(): Loaded '/home/amwan/.local/share/Steam/linux64/steamclient.so' OK.
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; create pipe failed.
Full traceback:
  File "/home/amwan/Games/gog/slay-the-princess/game/renpy/bootstrap.py", line 277, in bootstrap
    renpy.main.main()
  File "/home/amwan/Games/gog/slay-the-princess/game/renpy/main.py", line 660, in main
    run(restart)
  File "/home/amwan/Games/gog/slay-the-princess/game/renpy/main.py", line 146, in run
    renpy.execution.run_context(True)
  File "/home/amwan/Games/gog/slay-the-princess/game/renpy/execution.py", line 938, in run_context
    context.run()
  File "renpy/common/00start.rpy", line 287, in script
    python:
  File "/home/amwan/Games/gog/slay-the-princess/game/renpy/script.py", line 927, in lookup
    raise ScriptError("could not find label '%s'." % str(original))
ScriptError: could not find label 'start'.

While running game code:
  File "renpy/common/00start.rpy", line 287, in script
    python:
ScriptError: could not find label 'start'.
Monitored process exited.
Initial process has exited (return code: 256)
All processes have quit
Exit with return code 256

System information: { "comment": "Problem with Slay the Princess (Auto)GOG Script \nGame installs - Pastebin.com